Contributeurs

mercredi, mars 17, 2010

telejurnal

 - Africanii de pretutindeni sărbătoresc astăzi pe Sfântul Patrick, cunoscut românilor mai ales sub numele de Sfântul Patriciu. Le urăm şi noi, pe acestă cale, dar şi pe alte căi, un călduros la mulţi ani tuturor patricienilor şi patricienelor. Arză-v-ar focul de unguri!
 - Ştiri.
   Ştirile se grupează în mai multe categorii: ştiri locale, naţionale, internaţionale, interplanetare, intergalactice şi interceptate. Între acestea nu există nici o diferenţă, dovadă că noi tratăm în mod egal ceea ce am auzit cu urechile proprii, ceea ce am auzit cu urechile altora, atunci când urechile noastre erau înfundate, respectiv ce au auzit alţii atunci când ne-au declarat că au auzit tot felul de lucruri, deşi în preajma lor nu se afla nimeni.
   ora 9. Mi-am făcut o cafea.

   ora 9.01 Un avion care a plecat miercuri dimineaţă de la Timişoara cu destinaţia Bucureşti este suspectat că ar avea o bombă la bord. Iniţial, reprezentanţii aeroportului anunţaseră că două avioane sunt suspecte.Din cauza traficului aglomerat, a asfaltului aruncat de-a-n pulea, a grevei profesorilor, a creşterii numărului de şomeri, avionul nu a ajuns nici până în ziua de azi la destinaţie. Ulterior, s-a constatat că era vorba de un singur avion, revendicat, rând pe rând de pilotul român şi de copilotul ungur, fiecare aducând dovezi  istorice care să îi susţină în acest sens. Acum dosarul de judecă la Masa Verde, adică la Masa Tăcerii vopsită în verde că azi e ziua Sfântului Patrick. Post-ulterior, s-a constatat că ameninţarea cu bombă nu viza avionul de la bordul căruia veneau mesaje bilingve şi contradictorii, ci era vorba despre un autobuz din Pakistan încărcat cu unguri. Toţi pasagerii români au răsuflat uşuraţi şi şi-au continuat drumul până la Bucureşti pe jos, profitând de vremea frumoasă de afară.

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire

Membres