Contributeurs

lundi, mars 29, 2010

R & R, ediţia de luni 29

Romulus vorbeşte cu o vertebră proprie, îi spune Eva-din-coasta-mea. Pentru Eva lui, ca să-i cumpere într-o zi o geantă fucsia Louis Vuitton, şi-a amanetat priveliştea de la geamul din dormitor şi n-a mai putut-o răscumpăra. Acum acolo cresc monumente tombale în care trăiesc morţi vii. Aceşti au renunţat la sportul naţional de primăvară-vară-toamnă – grătarul în spatele blocului – şi au adoptat stilul american: şi-au tras toţi coduri de bare şi numere seriale, dar se tem de crackuri şi patchuri, că nu s-au inventat vaccinuri pentru ele deocamdată.
Remus se droghează. Dimineaţa la prima oră îşi face o cafea, apoi aşază linii paralele şi le trage pe nas folosind un tub de pix albastru. Porneşte antena paranoică pentru internet, îşi pune bulina roşie pe frunte ca să nu mai fie obligat să scrie cu bipuri, intră pe blog şi moderează commenturi. Îşi cufundă mobilul în cana tot albastră cu Fanta Madness, să îndulcească din conversaţii, şi se întreabă: suntem oamenii sau copii făcute in China?

8 commentaires:

Anonyme a dit…

stiam ca remus e un drogat, se vede dupa zambetul lui cu aroma de geniu. si sa-i spui tu simoan ca nu e copie made in china, stiu eu ca e original. iar tu esti o desteapta, muaaah.

Anonyme a dit…

si la mine cresc morminte de vile, dar n-am amanetat nimic, la mine a fost gratis.

sonosfera a dit…

copii in china cu piese made in taiwan.

Anonyme a dit…

umor discret, absurd contemporan, fraza bine legata. bravo, simona.
m.p.

bomba moscovita a dit…

indubitabil!

catalin rebotezatu a dit…

nu cred ca fucsia e nuanta cea mai buna pentru romulus, un mustar sau bleu ciel l-ar fi prins mai bine si cred ca eva lui nu s-ar fi suparat daca ii cumpara si ei niste tanga in aceeasi nuanta cu geanta pe care sa-i poarte, cum e si firesc, remus.

un anonim fericit a dit…

vad in culori! aud voci! sunt liber!

anonim fara litere a dit…

Papabembe, ce nu pricepui io: al cui esti tu, ma, din Congo?

Enregistrer un commentaire

Membres