Contributeurs

mercredi, mars 17, 2010

Ştiri din carlinga unui avion deturnat de la scopurile lui iniţiale care l-au dezorientat

   Sunt în măsură să mă culc. Tocmai mi-am luat tratamentul şi văd că începe să îşi facă efectul.
   Atacul terorist de astăzi a fost o reuşită a Serviciilor Ultrasecrete. Secretul constă în faptul că toată operaţiunea a fost pusă la cale de guvernul de la Budapesta, care are interesul de a-l menţine pe Geoană în fruntea Senatului României şi a zis lui Boc că, dacă nu se cuminţeşte, îi spune lui Băsescu că s-a uitat sub fusta Elenei Udrea, care nu avea nimic, nici pe dedesubt, nici împotrivă.
   Avionul venea nu de la la Timişoara, ci de la Bucureşti şi se îndrepta spre Timişoara, dar a ajuns la Bucureşti, pentru că în Nigeria s-a schimbat guvernul, dar în România nu se poate, aşa că s-au schimbat polii magnetici şi turnul de control a fost confuz, dar a făcut faţă cu bine situaţiei.
   Mâine a zis Doamna că nu ştie dacă vine la şcoală, dar noi să stăm cuminţi, în rest putem să facem ce vrem.
   Domnul despre care s-a spus că a pus la cale atentatul terorist care a fost o glumă proastă, e colegul meu de salon şi nu a plecat nicăieri pe ziua de azi, pentru că l-au legat infirmierele de pat, pentru că nu a vrut să spună unde a pus cheile de la magazie şi acum trebuie să spargă uşa, pentru că nu mai are chei. Dar lumea nu ştie şi de aceea crede orice.
   Mâine nu mă duc la Filarmonică, pentru că e de gardă doctoriţa aia reaua, care nu vrea să îmi dea nici bilet de învoire, nici bilet de autobuz, iar eu pe jos nici de-al dracu nu mă duc. Aşa că am rămas cu biletul de Bingo, aşa că cine îl vrea, să mă caute la salonul 4, poate facem schimb.

4 commentaires:

Anonyme a dit…

Futu-i endecasilabul mă-si, deci tu faci urât la patru! Noi suntem ce de la 9. Sarim in piscină. Mâine vine Primarele să ne vadă şi dânsul cum sărim. Mâine va fi tare de tot, că bagă şi apă în piscină.

Salutări de la protozoare! Eşti cool, mă!

simf a dit…

SCHIMB bilet de autobuz portocaliu contra bilet de bingo filarmonic.

Geocer a dit…

Nu numai ca esti cool, ma ! Dar esti si col(gate)

papabembe a dit…

geocer, bine că nu sunt cul.
simfonica (draga de ea), dar multe mai schimbi tu. ţara nu vrei să o schimbi? ţi-l dau pe mozambic contra lui românica. datoriile şi nivelurile de trai sunt egale, plus minus diferenţe.

Enregistrer un commentaire

Membres