Contributeurs

mardi, mars 23, 2010

Ştiri intrinsece, intestine şi interactive din bazinul Argeş-Doamnei

Sport, cultură, tinereţe
# Ieri până pe la 6 p.m. la Piteşti a fost 27 martie, fapt ce se va repeta şi vineri, urmând ca sâmbăta ce vine să dispară din calendar*. S-au lansat cărţi în orbite, s-a vorbit despre, s-au înmânat, s-au recules la monument, garnitură – moment artistic. Toate pentru momentul Unirii Basarabiei cu România ediţia XVI, de colecţie. Vineri se va face tot aşa, dar altfel. Nu se dau nici mici, nici bere gratis, pentru că Basarabia s-a despărţit de România şi s-a unit cu alţii şi pentru asta noi nu sărbătorim.
* Ultima oră: sâmbătă nu va fi ştearsă din calendar, ci va fi 9 martie, ziua de naştere a lui Mircea Eliade, prilej cu care se va organiza un simpozion la bibliotecă. Îi urăm şi noi, pe această cale un călduros la mulţi ani
# Pentru că anul acesta lalelele se vor întoarce din ţările calde mai devreme, Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 16-18 aprilie. Cu acest prilej se vor vopsi zebrele şi drumurile lor într-o culoare ce încă nu s-a votat şi vor fi reciclaţi în lalele clopoţeii luminoşi de la Crăciun, numai că vor fi întorşi cu limba-n sus. Uetăr com prevede pentru zilele respective o vreme fantasmagorică, fapt ce ne face să prevedem şi noi răsărirea a sute de tarabe în zona pietonală din centru.
# Ziarele locale au apărut toate şi azi. În ele puteţi citi ştiri quality de mâine, azi, anul trecut, pentru că de douăzeci de ani mergem spre un viitor deja trăit.
 # În derularea programului „Cornul şi laptele” au intervenit mici modificări: cornul nu li se va mai distribui copiilor, ci funcţionarilor publici, şi nu va fi corn, ci şpriţ. Asta în urma descoperirii unor cercetători americani că alcoolul în cantităţi moderate dezinhibă şi facilitează o comunicare mai promptă. Aşteptăm propuneri pentru cine să fie moderatori în programul reciclat „Şpriţul şi laptele”.
 Rubrică realizată de agenţii noştri speciali 4/69 sub acoperire la Agenţia de presă Wasile SRl
Continuăm ştirile: 
   Media
   La fel ca şi în toate celelalte domenii de activitate, criza financiară  loveşte şi în mass media. Astefel, studioul de televiziune Playboy Tv a anunţat recent, prin purtătorul său de cuvânt, Laura Pârţişan, că trustul pentru care prestează a încheiat un contract de colaborare cu om-ologul Patriarhiei Române, Trini Tas, în urma achiziţionării de către acesta din urmă a pachetului  majoritar de acţiuni, în toate cele 999 de poziţii ale sale. În replică, Înalt Prea Entuziasmatul Daniil Erectul a declarat că urmează redecorarea lăcaşurilor de cult cu icoane şi picturi care vor înfăţişa scene din viaţa sfintelor iepuroaice. 
   În ceea ce priveşte  televiziunile locale, suntem în măsură să vă anunţăm că în curând se va deschide şi în oraşul nostru un studio teritorial Cartoon Network, unde angajaţii de până acum vor putea fi văzuţi şi în variantă 3D. Din program nu vor lipsi Revista Presei, prezentată în fiecare dimineaţă de Fred şi Barney, rubrica Meteo, prezentată de Mickey Mouse şi Horoscopul zilei fără nici un scop, prezentat de echipa de la Looney Tunes. 
   Vă dorim în continuare vizionare plăcută!

2 commentaires:

simf a dit…

Astazi iar, la telejurnal, am vazut cascavaaaallll!

Valive a dit…

Propun prezentatoare la publicitate si emisiuni culinare cele doua cateluse ale mele, pe numele lor Minnie si Daisy.

Enregistrer un commentaire

Membres