Contributeurs

lundi, mars 29, 2010

Ştiri intrinsece, intestine şi interactive din bazinul Argeş-Doamnei, 29 03

· Cum am intrat în săptămâna Patimilor, în cadrul programului rabla pentru ziare, dacă aduceţi la chioşc o Academia Caţavencu primiţi un Kamikaze. Sau nu. Dar merită încercat.

· La Bucureşti, sâmbătă, Ora Pământului 2010 s-a serbat cu mare însufleţire devenind din ora – orele şi din pământului – lanternei. Cu acest prilej s-au aprins lumânări romantice, s-au ridicat ode şi binecuvântări de patru litere la adresa Enelului, Primăriei, Preşedinţiei, ONU, NATO etc. Şi pentru că iniţiativa a avut un real succes, s-a repetat şi duminică, cum spuneam şi altădată, tot aşa dar altfel, acum durând doar o oră.

· Şi a fost Marea Debarasare. Mila Jovovich n-a participat, dar cei care n-au fost ieri cu salcie la biserică pot merge mâine, între orele 8 şi 16, cu nuiaua de alun la Curtea de Apel. Nu ştim dacă Mila Jovovich va participa.

· După ce în februarie Curierul zilei îi ura la mulţi ani lui Al. Th Ionescu (să-l odihnească Dumnezeu, a trecut un an de când a plecat), ieri Iulia Cojocaru o comite şi ea: cică fix pe 28 criticul ar fi împlinit 60 de ani. Nu, Iulia, ieri s-a împlinit un an de când nu mai e, în februarie ar fi împlinit 60 de ani. Tot pe tema Al. Th. Ionescu o dă-n bălării şi Argeş Expres, prin vocea informată via telefon a dlui Doru Bobi, care greşeşte la prima strigare două nume George Rizescu devine pentru el Sergiu (prietenii ştiu de ce) şi Mona Vâlceanu devine Vlăsceanu (Bobi ştie de ce. Sau nu).

· Întrebarea zilei S-a găsit Graalul. Dar al cui e, că nimeni nu l-a pierdut?!

4 commentaires:

peacemakerul a dit…

peace, man! :) chiar nu sunteti normali, de-aia sunteti asa simpatici.

Leonard, printul lipsei de curent a dit…

Graalul e al meu. L-am pierdut când am intrat pe o uşă pe care scria "femei", dar înăuntru nu erau decât wc-uri. Am ieşit supărat şi l-am pierdut pe lângă Catedrală. În el creşteam bacterii. Pot să vă dau şi CNP-ul lui, mi-l daţi înapoi?

Canguru' a dit…

Deci, care-i faza? (asta e o replica celebra dintr-un desen animat celebru, al celebrei Kim Possible) Ce-i cu Mila? Dumnezeu cu Mila?

papabembe a dit…

nu, Jovovitci cu Mila.
Mă duc să celebrez celebrităţile alea. Noapte bună. Un pic de somn nu cred că ţi-ar strica.

Enregistrer un commentaire

Membres