Contributeurs

mardi, mars 30, 2010

Ştiri intrinsece, intestine şi interactive din bazinul Argeş-Doamnei. Faze cu Mila Jovovich

· Cu prilejul sfintelor sărbători de primăvară şi reunirii celor două/doi Paşti, pe DN Piteşti-Câmpulung s-au început plombările specifice anotimpului. Astfel, medicele şi medicii dentişti cuprinşi în intervalul închis Piteşti-Câmpulung au ieşit cu toate sculele din dotare, mai puţin scaunele, la plombare. Mila Jovovich încă n-a trecut să-i vadă.

· În Piteşti prognoza concedierilor este sub media naţională. Media fiind aşezată la tribuna premierului Boc, dedesubt au loc maximum 10 persoane de aceeaşi statură, fapt care ne face să ne bucurăm. Şi Mila Jovovich se bucură, dar spune că preferă bărbaţii mai înalţi.

· În piaţa Milea se va desfăşura într-o perioadă incertă Târgul colecţionarilor de ouă. Vor fi expuse ouăle numărate ale lui Năstase pe termopane, oul de anul trecut făcut de internaţii de la Colibaşi, ouă Kinder fără surprize sau cu, ne mai gândim, oul lui Columb – expus special în Graalul proaspăt găsit -, oul sau găina, oul de ornitorinc cu laptele aferent. Cătălin Botezatu va prezenta colecţia de primăvară-vară la lenjerie de ouă şi Mila Jovovich va veni cu o colecţie internaţională de ouă de colecţionari.

· Joi, începând cu ora 16, piteştenii sunt aşteptaţi la ceremonie de vopsire în roşu a maşinilor de poliţie, urmând ca duminică, după dezlegarea microfonată de slujitorii bisericii, să aibă loc ceremonia de ciocnire, tot pe autostradă, la km. 34. Intrarea e liberă, ieşirea – cu co-plată. Mila Jovovich va trimite doar un discurs, fiind ocupată cu filmările.

· Surse de încredere ne informează că în noaptea de Înviere premierul Boc va veni la Piteşti. Motivul este Biserica Sf. Nicolae cu ceas, singura din ţară pe măsura premierului. Va fi însoţit de o comisie de preşcolari de la Grădiniţa cu program săptămânal de la Apaca. Mila Jovovich e creştină?

· Ne-am interesat pentru dumneavoastră: la Sediul Filialei Piteşti a USR se pot plăti taxe şi impozite de orice fel, dar nu se pot da chitanţe. De asemenea, nu poate fi văzută acolo nici Mila Jovovich.

· Primesc donaţie pui de Beagle, vârsta maximă – 6 luni. Mila Jovovich n-are deocamdată nici o treabă la faza asta, poate Brigitte Bardot.

13 commentaires:

tipul de la resita a dit…

esti criminal, papabembe! sclipeste geniul in tine si ai un umor bestial! biserica aia e macheta sau cat e de mica? oricum, nu mori in patul tau, pardon, pe craca ta.

casa de copii nu e acasă. a dit…

în primul rând că nu mă cheamă papabembe, ci simfonica şi sunt, da, criminală. de sclipit nu ştiu ce sclipeşte, dar din vârful dealului ştiu că se vede frumos.
în patul meu doarme Mila Jovovich, iar eu stau pe o cracă cu Remus şi Romulus, fără să ştim cine suntem unii şi cine suntem ceilalţi.
al lui cui eşti tu de la Reşiţa?

tipul din resita a dit…

al liberattii cuvantului bine folosit si al bucuriei de cititor profesionist sunt, mai casa de copii care nu e acasa! asa frumoasa e joaca voastra cu "eu sunt tu, tu esti eu" si romulus si remus suntem noi. sau sunt noi. sau sunt ei. sau altfel.

tipa din bucuresti a dit…

sclipitori sunt amandoi si amuzanti peste poate!!!!!! mooor de ras, chiar daca nu stiu pitestiul si oamenii de pe-acolo.

mila jovovich a vizitat casa de copii, dar nu erau acasă a dit…

tipa din reşiţa şi tipul din bucureşti, ne încântă vizita voastră.
nu vreţi să vă jucaţi şi voi cu noi?
voi cine aţi vrea să fiţi?

Geocer a dit…

Simfonica de cand face parte din tribul Zou-zou?

simf a dit…

romulus, remus, am gasit vulpea!

simfonia vocilor colorate a dit…

păi, acolo m-am născut. eu am pus piatra de temelie, papabembe a tăiat panglica, iar remus şi romulus încearcă de atunci să o coase la loc, dar de fiecare dată apare câte un spirit gregar care ne bântuie şi o taie când ţi-e festivitatea mai mare.

papabembe a dit…

simf: şi eu! era roşie şi cu buline negre. ieşea de la miruna din buzunar.

simf a dit…

nu va rrrrecunosc! dar recunosc panglica.

dan soferoman de plai a dit…

ascult trupa timpuri grele si plag de dorul cariilor din DN pit-clung, unde sunt sosele de asta iarna?

analistul de seara a dit…

mila jovovich nu e acasa si casa de copii e pe dn pitesti campulung. resita e din bucuresti sau invers, papabembe e negru cu buline negre si simfonica are sclipiri criminale. panglica e a tribului si sta pe craca ei. ce nu pricep eu: de ce geocer nu e rosu?

insomniacul care nu a pus geoană pe geoană a dit…

geocer nu e roşu, că nu are carnet de membru de partid. să se înscrie. sau mai bine nu

Enregistrer un commentaire

Membres